Concursuri de Angajare Amethyst Cluj

Angajare Asistent Medical

Clinica de Radioterapie si Chimioterapie Amethyst Cluj angajeaza asistent medical generalist, cu o atitudine profesionala fata de pacienti si pentru munca in echipa, proactiva, cu dorinta de a se perfectiona si de a evolua pe plan profesional si personal.

Cerinţe:
Experiență minim 2 ani în puncţii venoase (experienta ATI, oncologie medicala, chirurgie);
Cunoştințe operare PC;
Autorizaţie de liberă practică / Certificat de Membru OAMMR (valabil).

Calitati:
Abilitati solide de socializare si comunicare, empatie, orientare spre nevoile pacientului, atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, proactivitate, punctualitate si abilitati de munca in echipa;
Capacitate de planificare si organizare.
Menţionăm că doar candidaţii consideraţi eligibili vor fi contactaţi.
Menţionăm că unitatea noastra va păstra confidenţialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal.

CONCEPTUL AMETHYST – EXCELENŢĂ ÎN TRATAMENTUL ONCOLOGIC
Nou pe piaţa serviciilor medicale din domeniul oncologic, conceptul Amethyst a fost dezvoltat pentru a crea o reţea de centre care oferă tratamente de ultimă generaţie pacienţilor bolnavi de cancer din Europa (România, Polonia, Austria, Franţa, Italia, Israel).
Clinicile de radioterapie Amethyst oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate şi utilizează ultimele tehnologii dezvoltate în domeniu, pacienţilor care suferă de afecţiuni oncologice, servicii la baza cărora stă operarea de echipamente medicale performante de ultimă generaţie, de către echipa medicală de specialişti.

Data limita de depunere a CV-urilor este 10.12.2019 fie pe adresa de mail alexandra.silaghi@amethyst-radiotherapy.com , fie la sediul firmei pe Str. Razoare nr. 486 G, Floresti, jud. Cluj.