Dr. Ruxandra Ortansa Mitulescu – Medic primar radioterapie

Dr-Ruxandra-Mitulescu-radioterapeut-1Doamna doctor Ruxandra Ortansa Mitulescu, medic primar radioterapie, doctor în științe medicale este membră a Societății Române de Radioterapie și Oncologie, membră a Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie și a Societății Europene de Radioterapie și Oncologie.

Doamna doctor și-a desfășurat activitatea ca medic primar de radioterapie în cadrul Institutului Oncologic București iar din anul 2010 este asistent universitar în cadrul Catedrei de Oncologie Universității de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila,, București.

În anul 2015 a obținut titul de Doctor în Științe Medicale în urma susținerii tezei de doctorat cu titlul ,,Radioterapia conformațională 3D în cancerele de cap și gât.

Doamna doctor a participat la conferințe și congrese naționale și internaționale unde a prezentat lucrări în domeniile de interes și a participat la cursuri și burse de formare profesională medicală în țară și străinătate.

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, doamna doctor Ruxandra Ortansa Mitulescu face parte din comisia Oncologică, participă la deciziile terapeutice, efectuează planuri de radioterapie prin tehnica IMRT VMAT și asigură îngrijirea și urmărirea intră și postterapeutică a pacienților.