Dr. Diana Ratea

Dr. Diana Ratea

Medic Specialist Radioterapie Amethyst
Phone :
021 9368
Email :
office@amethyst-radiotherapy.ro

Doamna Dr. Diana Ratea, medic specialist radioterapie este membru al Societății Europene de Radioterapie și Oncologie (ESTRO) si membru al Societății Române de Radioterapie și Oncologie.

Despre

In cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst Bucuresti, doamna doctor Diana Ratea face parte din comisia Oncologica, participa la deciziile terapeutice, efectueaza planuri de radioterapie prin tehnica IMRT VMAT si consulta pacientii si asigura ingrijirea si urmarirea intra si post-terapeutica a acestora, oferind servicii medicale de radioterapie la cele mai înalte standarde mondiale, prin tehnica IMRT- VMAT.

Educație

Doamna Dr. Diana Ratea a participat la cursuri de supra-specializare in radioterapie organizate de Institutul Oncologic București si Societatea Europeană de Radioterapie și Oncologie(ESTRO) si a susținut prezentări la conferințe și congrese naționale totodata participand la cursurile European School of Oncology (ESO) și ale Școlii de Vară în Oncologie. </p

Afilieri

Doamna Dr. Diana Ratea, medic specialist radioterapie este membru al Societății Europene de Radioterapie și Oncologie (ESTRO) si membru al Societății Române de Radioterapie și Oncologie

Experiență

Incepand cu anul 2014, doamna Dr. Diana Ratea si-a desfasurat activitatea ca medic radioterapeut in Sectia de Rdaioterapie a Spitalului Clinic Coltea si Institutului Oncologic Bucuresti, acumuland experienta valoroasa in efectuarea si aplicarea planurilor de tratament.