Dr. Elena Ciubotaru

Dr. Elena Ciubotaru

Medic Primar Oncologie Medicală
Address :
Drumul Odăii, nr. 42, Otopeni
Phone :
021.9368
Email :
office.otopeni@amethyst-radiotherapy.com

Dr. Elena Ciubotaru este Medic Primar Oncologie Medicală, având o experiență de peste 25 de ani în domeniu.

Despre

Dr. Elena Ciubotaru este Medic Primar Oncologie Medicală, având o experiență de peste 25 de ani în domeniu.

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, Dr. Elena Ciubotaru, în calitate de medic oncolog face parte din Comisia Oncologică, participă la stabilirea și aplicarea planurilor de tratament, oferind servicii de oncologie medicală la cele mai înalte standarde internaționale.

Educație

A urmat mai multe cursuri naționale și internaționale de interes în domeniu, printre care „Fundamental in medical oncology”, „Head and Neck thoracic tumors”, „Update in management of the solid tumors”, „Gastrointestinal tumors”, „Perspectives on adjuvant treatment for hormone-responsive early breast cancer”.

Afilieri

Dr. Elena Ciubotaru este membră a Societății Europene de Oncologie Medicală din 2003 și a susținut prezentări la congrese și conferințe naționale și internaționale dedicate tratamentului pacienților bolnavi de cancer. În anul 2005 a dobândit competența și a devenit Formator în Îngrijiri Paliative.

Experiență

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, Dr. Elena Ciubotaru în calitate de medic oncolog face parte din Comisia Oncologică, participă la stabilirea și aplicarea planurilor de tratament, oferind servicii medicale de oncologie medicală la cele mai înalte standarde internaționale.