Dr. Patricia Ignat

Dr. Patricia Ignat

Medic Specialist Radioterapie
Phone :
021 9368
Email :
office.cluj@amethyst-radiotherapy.ro

Dr. Patricia Ignat este medic specialist Radioterapie și s-a alăturat echipei Amethyst în 2018.

Despre

Dr. Patricia Ignat este medic specialist Radioterapie și s-a alăturat echipei Amethyst în 2018.

Educație

A urmat stagiile de pregătire în specialitate în cadrul Institutului Oncologic ”Prof. Dr. I. Chiricuță” Cluj-Napoca. Este doctorand în cadrul Școlii Doctorale a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Afilieri

Este membră a ESTRO (European Society for Radiotherapy and Oncology), ESMO (European Society for Medical Oncology), GRELL (Group for Epidemiology and Cancer Registry in Latin Language Countries), SRROM (Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală), SRC (Societatea Română de Cancer).

Experiență

Din 2015 este medic specialist radioterapie. În paralel, este medic rezident oncologie medicală. De asemenea, este asistent universitar în cadrul disciplinei Oncologie-Radioterapie a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. A urmat cursuri de perfecționare atât naționale cât și internaționale în domeniul radioterapiei și al oncologiei medicale.

Domenii de expertiză

Domeniile de interes sunt tumorile mamare, ale sferei ORL, ale tractului digestiv, precum și brahiterapia în cancerele ginecologice.