Dr. Rîcu Gabriel Tudorel

Dr. Rîcu Gabriel Tudorel

Medic Specialist Radioterapie
Phone :
021 9368
Email :
office@amethyst-radiotherapy.com

Dr. Rîcu este colaborator al volumului “Ghidul pacientului oncologic” alături de medici specialiști în radioterapie și oncologie din România.

Despre

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, Dr. Gabriel Rîcu face parte din Comisia Oncologică, participă la stabilirea și aplicarea planurilor de tratament, oferind servicii medicale de radioterapie la cele mai înalte standarde mondiale, prin tehnica IMRT- VMAT.

Dr. Rîcu este colaborator al volumului “Ghidul pacientului oncologic” alături de medici specialiști în radioterapie și oncologie din România.

Dr. Gabriel Rîcu a participat și prezentat în cadrul Conferințelor Naționale de Radioterapie și Oncologie, articole despre radio-chimioterapia concomitentă în cancerul orofaringian, brahiterapie, radioterapie adjuvantă în cancerul endometrial și despre tehnici moderne de radioterapie IMRT-VMAT.

Educație

Dr. Rîcu a participat la cursuri despre radioterapie organizate de Institutul Oncologic București, Societatea Europeană de Radioterapie și Oncologie(ESTRO), Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Cluj, precum și la un stagiu de perfecționare efectuat în Centrul Privat de Radioterapie Claude Bernard din Metz, Franța unde a aprofundat cunoștințele despre tehnicile moderne de radioterapie IMRT-VMAT.

Afilieri

Dr. Gabriel Rîcu este membru al Societății Europene de Radioterapie și Oncologie (ESTRO), membru al Societății Americane de Radioterapie și Oncologie (ASTRO), membru al Societății Române de Radioterapie și Oncologie.

Medical Experience

Începând cu anul 2006, Dr. Rîcu și-a desfășurat activitatea ca medic radioterapeut în secția de radioterapie a Institutului Oncologic București și secția de radioterapie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila”, acumulând experiență în efectuarea și aplicarea planurilor de tratament.