PsihologieProgramează-te la medicii Amethyst!

021 9368

Fiind o boală atât de temută, impactul psihologic pe care îl are diagnosticul de cancer influenţează însăşi evoluţia bolii.

De la primirea diagnosticului, continuând cu urmarea tratamentului și până la monitorizarea stării de sănătate, medicul devine una dintre persoanele cheie care se află alături de fiecare pacient, insa pe langa suportul oferit de medicul curant interventia unui psiholog este foarte importanta.

De aceea, în cadrul clinicii Amethyst, consilierea psihologică, comunicarea deschisă şi informarea completă în cadrul relaţiei medic-pacient reprezintă valori centrale ale procesului de vindecare.

Prin intermediul consilierii psihologice, Amethyst își propune să ofere sprijin și strategii personalizate de adaptare a bolnavilor si aparținătorilor acestora în gestionarea unei afecțiuni oncologice

Aceste strategii au ca scop ințelegerea și acceptarea dificultătilor prin care aceștia trec și să ofere instrumente utile pentru a reuși să depășească stări precum depresia, nevoia de izolare, stresul, anxietatea, alterarea imaginii de sine, oboseala, schimbările și incertitudinea, scăderea capacității de concentrare sau grijile cauzate de această boală.

PsihologiOana Hetea

Psiholog

Oana Hetea este psiholog cu drept de liberă practică în psihologie clinică şi în psihoterapie...