Specialiști București

Dr. Laurentiu Bujor

Medic Primar Radioterapie si Medic Specialist Oncologie Medicala
Dr. Laurentiu Bujor este medic primar Radioterapie si medic specialist Oncologie Medicala și face parte din echipa Amethyst din 2020.

Prof. Dr. Cristian Chiricuta

Medic Primar Radioterapie

Cu o vastă experienţă şi un renume internațional în radioterapie, Prof. Dr. Ion-Christian Chiricuță și-a dedicat întreaga carieră tratării pacienților bolnavi de cancer, atât prin practica medicală, cât și prin activitatea științifică desfășurată.

Dr. Iuliana-Ramona Giurgiu

Medic Primar Radioterapie Amethyst

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, Dna. Dr. Iuliana-Ramona Giurgiu face parte din Comisia Oncologică, participă la stabilirea și aplicarea planurilor de tratament, oferind servicii medicale de radioterapie la cele mai înalte standarde mondiale, prin tehnica IMRT- VMAT.

Dr. Marius Poroschianu

Medic Specialist Radioterapie
Dr. Marius Poroschianu este medic specialist in Radioterapie Medicală si face parte din Comisia Oncologică, participand la stabilirea și aplicarea planurilor de tratament, oferind servicii medicale de radioterapie la cele mai înalte standarde, prin tehnica IMRT- VMAT.

Dr. Andrei Anica

Medic Specialist Radioterapie

Dr. Cristina Duran

Medic Specialist Radioterapie

Doamna Dr. Cristina Duran, medic specialist radioterapie este membru al Societății Europene de Radioterapie și Oncologie (ESTRO) si membru al Societății Române de Radioterapie și Oncologie.

Dr. Diana Ratea

Medic Specialist Radioterapie Amethyst

Doamna Dr. Diana Ratea, medic specialist radioterapie este membru al Societății Europene de Radioterapie și Oncologie (ESTRO) si membru al Societății Române de Radioterapie și Oncologie.

Dr. Elena Ciubotaru

Medic Primar Oncologie Medicală Amethyst

Dr. Elena Ciubotaru este medic primar oncologie medicală cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu.