VIZIUNEA AMETHYST

VIZIUNEA AMETHYST. Unde vrem să ajungem?

Ne străduim să fim piatra norocoasă, “amuleta”, tuturor pacienților cu un diagnostic oncologic, oferindu-le o șansă în plus la viață.

MISIUNEA AMETHYST. Pentru ce suntem aici?

Oferim servicii medicale de radioterapie și oncologie medicală pacienților cu cancer din toată Europa.

VALORILE AMETHYST

Cine suntem noi; Ceea ce prețuim; Cum ne comportăm împreună”

PACIENTUL PE PRIMUL LOC

Avem grijă de pacienții noștri cu pasiune. Furnizăm servicii clinice personalizate și oferim tratamente integrale pentru persoanele diagnosticate cu cancer. Ne străduim să oferim cea mai bună experiență posibilă pentru pacient.

ECHIPA BUNĂ, PARTENERI BUNI

Rețeaua noastră este forța noastră. Ca echipă, ne bazăm unul pe celălalt. Împărtășim cele mai bune practici și învățăm unii de la alții. Construim parteneriate pe termen lung cu medici, spitale, autorități, plătitori, furnizori și ONG-uri.

CALITATE ȘI INTEGRITATE

FFacem ceea ce este mai bine pentru pacienții noștri și pentru compania noastră, fără compromisuri privind calitatea și siguranța. Reprezentăm încredere și siguranță prin comunicarea în mod deschis și autentic.

PERFORMANŢĂ

Suntem o organizație descentralizată. Luăm inițiativă, dăm dovadă de exemplu și ne concentrăm pe rezultate. Punem accent pe dezvoltarea continuă a personalului medical pentru

Profiturile de astăzi sunt investițiile de mâine.

INOVAŢIE

Lucrăm într-un domeniu în schimbare rapidă, intensiv în tehnologie. Acceptăm provocări și asumăm riscuri calculate. Folosim tehnologii de ultimă generație, dovedite. Investim în cercetare pentru a rămâne în fruntea radioterapiei.

DIVERSITATE

Punem accent pe diversitate. Personalul nostru este format din specialiști din toate mediile, susținând respectul reciproc. Respectul reciproc care există în cadrul echipei contribuie la creșterea calității tratamentelor.