VIZIUNEA AMETHYST

VIZIUNEA AMETHYST

“unde vrem sa ajungem”

Ne straduim sa fim piatra norocoasa, “amuleta” pacientilor cu cancer din intreaga Europa, in vindecarea lor cu success.

MISIUNEA AMETHYST

“pentru ce suntem aici”

Oferim servicii medicale de radioterapie de o inalta calitate pentru bolnavii de cancer din toata Europa.

VALORILE AMETHYST

“cine suntem noi; ceea ce pretuim; cum ne comportam impreuna”

PACIENTUL PE PRIMUL LOC

Avem grijă de pacienții noștri cu pasiune. Furnizam servicii clinice personalizate și oferim tratamente integrale pentru bolnavii de cancer. Ne străduim să oferim cea mai bună experiență posibilă pentru pacient.

ECHIPA BUNA, PARTENERI BUNI

Rețeaua noastră este forța noastră. Ca echipă, ne bazăm unul pe celălalt. Împărtășim cele mai bune practici și învățăm unii de la alții.

Construim parteneriate pe termen lung cu medici, spitale, autorități, plătitori, furnizori și ONG-uri.

CALITATE ȘI INTEGRITATE

Facem ceea ce este mai bun pentru pacienții noștri și pentru compania noastră, fără compromisuri privind calitatea și siguranța. Suntem de încredere și siguri. Comunicăm în mod deschis și autentic.

PERFORMANŢĂ

Suntem o organizație descentralizată. Luăm inițiativa și dăm tot ce putem. Dăm dovadă de exemplu și ne concentrăm pe rezultate. Ne dezvoltăm oamenii. Ne îmbunătățim continuu.

Profiturile de astăzi sunt investițiile de mâine.

INOVAŢIE

Lucrăm într-un domeniu în schimbare rapidă, intensiv în tehnologie. Acceptăm provocări și asumăm riscuri calculate. Folosim tehnologii de ultimă generație, dovedite. Investim în cercetare pentru a rămâne în fruntea radioterapiei.

DIVERSITATE

Venim din toate țările și din toate mediile. Ne respectăm reciproc, ne concentrăm asupra a ceea ce este mai bun în fiecare dintre noi și prețuim diferențele noastre.