Centrul de radioterapie Amethyst Alba-Iulia

Centrul de Radioterapie Amethyst din Alba-Iulia este cel de-al 4-lea centru deschis în România, în decembrie 2021, într-o clinică modernă, situată la poalele dealului Mamut.

Alături de centrele din București, Cluj-Napoca și Timișoara, centrul Amethyst Alba-Iulia oferă una dintre cele mai noi și moderne tehnici de radioterapie pentru tratarea cancerului, și anume tehnica de tratament IMRT-VMAT.

Echipa medicală formată din medicii specialiști de radioterapie dr. Noemi Besenyodi, dr. Dorin Ordean, dr. Adelina Brezae și dr. Andreea Marița sub coordonarea Directorului Medical Național, Prof. dr. Kacso Gabriel, folosește echipamente medicale performante de ultimă generație, laboratorul de radioterapie fiind dotat cu un accelerator LINAC, Infinity, marca Elekta Limited, alături de un simulator CT marca Simenes – Somatom GO.

Pentru noi și pentru pacienții noștri, un nou centru Amethyst reprezintă o nouă șansă pentru tratarea cancerului, oferind servicii de radioterapie și imagistică medicală, servicii gratuite, decontate prin CNAS.

Valorile Amethyst sunt reprezentate de:

Audiențe

Program: Vineri: 15.00-17.00 (programarea se va face in prealabil cu 3 zile la adresa de email: office.alba@amethyst-radiotherapy.com sau la sediul clinicii)

Conducere Amethyst Radiotherapy Alba-Iulia

Dr. Andreea Marița
Director Medical Amethyst Alba Iulia

Bianca Ardeleanu
Manager Amethyst Alba-Iulia

BVC

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăii, nr.42, Otopeni, Jud. Ilfov

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești, Jud. Cluj

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba