Viziunea Amethyst

Viziunea Amethyst. Unde vrem să ajungem?

Ne dorim să inovăm tratamentul împotriva cancerul în România, să devenim piatra norocoasă a tuturor pacienților oncologici, oferindu-le acestora o șansă în plus la viață.

Misiunea Amethyst. Pentru ce suntem aici?

Oferim excelență în radioterapie și oncologie pacienților din toată Europa. Ne focusăm atât pe bunăstarea fizică a pacientului, cât și pe cea psihică, oferind servicii de  psihoterapie și nutriție.

Valorile Amethyst. Cine suntem noi, ceea ce prețuim, cum ne comportăm împreună.

  • Pacientul pe primul loc

    Avem grijă de pacienții noștri cu pasiune. Furnizăm servicii clinice personalizate și oferim tratamente integrale pentru persoanele diagnosticate cu cancer. Ne străduim să oferim cea mai bună experiență posibilă pentru pacient.

  • Echipă bună, prieteni buni

    Rețeaua noastră este forța noastră. Ca echipă, ne bazăm unul pe celălalt. Împărtășim cele mai bune practici și învățăm unii de la alții. Construim parteneriate pe termen lung cu medici, spitale, autorități, plătitori, furnizori și ONG-uri.

  • Calitate și integritate

    Facem ceea ce este mai bine pentru pacienții noștri și pentru compania noastră, fără compromisuri privind calitatea și siguranța. Reprezentăm încredere și siguranță prin comunicarea în mod deschis și autentic.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăii, nr.42, Otopeni, Jud. Ilfov

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești, Jud. Cluj

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba