Testimoniale

Delia Peter

fostă pacientă Amethyst

Am fost norocoasă să fiu urmărită de doi medici dedicați meseriei: dr. Carmen Bodale și dr. Renata Zahu, cărora le sunt profund recunoscătoare (ca de altfel întregului personal cu care am interacționat).

Atmosfera din clinică inspiră siguranță, iar personalul a fost extrem de amabil și zâmbitor. Pe perioada tratamentului, am avut șansa să cunosc oameni care treceau prin aceeași suferință. Am reușit să legăm prietenii și să ne încurajăm unii pe alții.

Tiberiu Moisă

fost pacient Amethyst

Am respect și recunoștință pentru întreaga echipă a clinicii Amethyst Cluj: medici, asistente, infirmiere și personal administrativ cu care am interacționat ocazional sau zilnic.

Vreau să le mulțumesc cu această ocazie. Mi-au salvat viața. Îmi pot face planuri de viitor, mă pot uita cu încredere către copii și familie, pot chiar scrie rândurile de mai sus datorită lor. Viața acum este cu adevărat bună. Poate sună forțat, însă în ciuda problemelor care rămân, simt mai mult frumusețea vieții.

Ada Deppner

fostă pacientă Amethyst

În urma vizitei la clinica Amethyst, aceasta a devenit foarte repede un refugiu, un loc în care, în ciuda radioterapiei, a ședințelor de chimioterapie, a ceea ce simțem uneori fizic, a fost un loc liniștit, în care la fiecare pas simțeai bunătatea, umanitatea, dorința întregului personal de acolo, începând cu fetele de la recepție, cu asistentele, medicii, draga mea Oana, psihologul special îndrăgit de toți pacienții, persoana mea de suflet, capabilă de a-ți crea o stare emoțională pozitivă. Niciodată nu m-am simțit ca o povară pentru ei. Profesionalismul și faptul că sunt oameni a contat foarte mult pentru mine, cât și pentru toți pacienții, cu siguranță.