Dr. Gabriel Kacsó – Medic primar de radioterapie și oncologie medicală Amethyst

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Dr. Gabriel Kacsó este medic primar de Radioterapie și Oncologie Medicală, fiind coordonatorul echipei medicale din Centrul de Radioterapie Amethyst Cluj de la deschiderea acestuia în octombrie 2014.

Din 1994 până în 2014 a fost medic în cadrul Departamentelor de Radioterapie și mai apoi de Brahiterapie ale Institutului Oncologic Cluj.

A urmat stagii de perfectionare la Paris, Nisa și Viena. Este Conferențiar Universitar la UMF « Iuliu Hațieganu » Catedra de Oncologie, fiind coordonatorul Cercului Științific Studențesc de Oncologie.

Este autor și co-autor la peste 50 de articole științifice, peste 15 cursuri și manuale universitare și postuniversitare, 5 cărți de specialitate.

Invitat ca lector la numeroase conferințe naționale și internaționale, este membru al Societăților de radioterapie/ oncologie române (SRROM), balcanice (BUON), europeene (ESTRO) și americane (ASTRO).

Domeniile de interes special sunt uro oncologia și brahiterapia ginecologică, mamară, digestivă și ORL.

În cadrul clinicii Amethyst, în calitatea sa de director medical, prioritatea sa este asigurarea unui tratament oncologic optim fiecărui pacient.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba