Caută
Close this search box.

RMN gratuit cu bilet de trimitere în Cluj

La clinica Amethyst Cluj, înțelegem cât de important este să obții un diagnostic precis și rapid. De aceea, oferim investigații RMN de cea mai înaltă calitate, disponibile gratuit pentru toți pacienții care dețin un bilet de trimitere. În plus, pacienții cu boli cronice, au prioritate la programări, asigurându-ne astfel că necesitățile lor medicale sunt prioritizate.

RMN gratuit cu bilet de trimitere

Dacă aveți un bilet de trimitere de la medicul dumneavoastră, puteți beneficia de investigații RMN gratuite în clinica Amethyst Cluj. Acest serviciu este disponibil pentru toți pacienții, indiferent de afecțiunea medicală. RMN-ul este o metodă de diagnosticare non-invazivă și extrem de precisă, care poate detecta o varietate de probleme de sănătate.

Fie că aveți nevoie de un RMN cerebral, de coloană, abdominal sau pentru orice altă parte a corpului, la clinica Amethyst veți beneficia de echipamente de ultimă generație.

Prioritate pentru pacienții cu boli cronice

Pacienții care suferă de boli cronice, pot avea acces mai rapid la o programare RMN, cu condiția ca pe biletul de trimitere să fie menționat termenul “Monitor”. Astfel, se reduce timpul de așteptare.

Cum să vă programați

  • Programarea pentru un RMN la clinica Amethyst Cluj reprezintă un proces simplu.
    În fază inițială, obțineți un bilet de trimitere de la medicul dumneavoastră, care să justifice necesitatea investigației RMN.
  • Contactați clinica la numărul de telefon 021.9368 sau la adresa de e-mail office.cluj@amethyst-radiotherapy.com.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba