Rákkezelő
központ

Ametiszt – extra lehetőség!

Személyre szabott onkológiai kezeléseket kínálunk, nemzetközi színvonalon, teljesen ingyenesen, az Országos Egészségbiztosító Házon keresztül elszámolva.

Amethyst_Radiotherapy_Otopeni_186
DESPRE AMETHYST RADIOTHERAPY

A kemoterápia és a sugárterápia európai szabványai

Az Amethyst sugárterápiás klinikák a legmagasabb színvonalú orvosi szolgáltatásokat nyújtják az onkológiai betegségekben szenvedő betegek kezelése során, a területen kifejlesztett legújabb technológiát alkalmazva.

Az Amethyst országos orvosigazgatója, Prof. Dr. Kacso Gabriel által vezetett orvosi csapat a legmodernebb orvosi berendezéseket használja, és a kezeléseket szabványosított és nemzetközileg használt kezelési protokollok szerint irányítja.

Az Amethyst Központok orvosi onkológiai szolgáltatásokat, onkológiai konzultációkat, külső sugárterápiát, brachyterápiát, sztereotaxiás sugárterápiát, orvosi képalkotást, például CT-t és MRI-t, pszichológiai és táplálkozási tanácsadást nyújtanak a betegeknek.

Küldetésünk, hogy kellemes környezetben, szakemberekből álló csapatunkkal átfogó onkológiai szolgáltatásokat nyújtsunk a rákbetegséggel diagnosztizált betegeknek.

AMETHYST RADIOTERAPIA ALBA IULIA
Amethyst Radiotherapy Központok
AMETHYST RADIOTERAPIA ALBA IULIA
Az Amethyst Radiotherapy orvosai

Sugárterápia

Az Amethyst klinikára érkezésekor egy sugárterapeuta vagy onkológus konzultál önnel. A kezelőorvos átnézi az összes orvosi dokumentumot, és ha a terápiát megelőző értékelés nem teljes, jelzi a szükséges további vizsgálatokat.

versa-hd-radioterapie-amethyst-1.jpeg

Kell segítség?

021 9368

Miért az Amethyst Radiotherapy

A beteg az első

Arra törekszünk, hogy szerencsekővé, „amuletté” váljunk minden olyan beteg számára, akinél rákot diagnosztizáltak, és ezzel plusz esélyt adjunk az életre.

Európaszerte sugárterápiás és orvosi onkológiai szolgáltatásokat nyújtunk rákbetegeknek.

Érdeklődés és támogatás

Személyre szabott klinikai szolgáltatásokat nyújtunk, és átfogó kezelést kínálunk a rákos betegek számára. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb betegélményt nyújtsuk.

Innováció

A legkorszerűbb, bevált technológiákat használjuk. Befektetünk a kutatásba, hogy továbbra is vezető szerepet töltsünk be a sugárterápiás kezelések nyújtásában.

Minőség és integritás

Azt tesszük, ami a legjobb a betegeinknek anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a minőség és a biztonság tekintetében.

Teljesítmény

Kezdeményezünk, példát mutatunk, és az eredményekre összpontosítunk.

Betegek iránti elkötelezettség

Kiválóság a rákkezelésben

Az Amethyst koncepciót olyan központok hálózatának létrehozására dolgozták ki, amelyek a rákbetegeknek hozzáférést biztosítanak a legmodernebb berendezésekhez.

A legkorszerűbb berendezések

Új és hatékony megoldások

Tapasztalt orvosi csapat

Folyamatos fejlődés

14.000

KEZELT BETEG

725,689

KEZELÉS

250

SZEMÉLYZET

15

AMETHYST KLINIKA EURÓPÁBAN

Amethyst Radiotherapy újdonságok

Blogbejegyzések