Oana Hetea – Psiholog

Oana Hetea este psiholog cu drept de liberă practică în psihologie clinică şi în psihoterapie cognitiv-comportamentală şi face parte din echipa Amethyst din anul 2015.

A absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei în cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi masteratul de “Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului şi dezvoltarea potenţialului uman”, la aceeaşi instituţie.

A urmat mai multe cursuri de formare şi dezvoltare profesională, cum ar fi: “Abilităţi de intervenţie în evaluarea şi consilierea pacienţilor oncologici şi a celor aflaţi în stadii finale ale vieţii”, “Evaluarea personalitatii – de la normalitate la patologie”, “Autocunoaştere şi dezvoltare personală”, “Ştiinţe cognitive clinice – psihologie clinică aplicată” şi a participat la mai multe workshopuri, printre care: “Psihoterapie prin realitate virtuală” (Cognosis/CNSP) şi “Consilierea copiilor şi adolescenţilor” (COPSI şi Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale).

Este membră a Colegiului Psihologilor din România.

În cadrul Clinicii Amethyst, psih. Oana Hetea oferă pacienţilor suport în ajustarea eficientă a acestora la stresorii cu care se confruntă. Prin intermediul şedinţelor de terapie, atât individuale cât şi de grup, intervine în cazul tulburărilor emoţionale comorbide afecţiunii neoplazice şi contribuie eficient la creşterea calităţii vieţii pacienţilor.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba