Suferi de cancer? Tratează-te GRATUIT prin cea mai performantă metodă de radioterapie

Ai cancer sau o persoană apropiată ție suferă de această boală? Cancerul este poate unul dintre cele mai înspăimântătoare diagnostice, însă cu ajutorul potrivit, această boală grea poate fi învinsă. Vindecarea presupune în primul rând acceptare, apoi, pas cu pas, cu ajutorul unei întregi echipe de oameni – de la medici, familie până la prietenii și apropiații pacientului – presupune controlul sau prin tratament medical și motivație.

Amethyst – Radiotherapy își propune să fie partenerul de încredere al bolnavilor de cancer din România și să le ofere sprijinul necesar în lupta cu boala. În această idee, din septembrie 2014 până în martie 2015, centrul derulează campania socială „Dăruim speranță bolnavilor de cancer”, în parteneriat cu asociația Dăruiește Viața, prin care oferă lunar 5 planuri complete de tratament prin radioterapie IMRT-VMAT, una dintre cele mai performante proceduri de tratare a cancerului, în momentul de față.

În cele cinci luni de desfășurare a campaniei s-au înscris peste 100 de pacienți, dintre care 28 au beneficiat de acest tratament curativ de ultimă generație, care i-a ajutat în lupta cu boala și le-a adus vindecarea. Printre cele mai frecvente tipuri de cancer tratate în cadrul acestei campanii se numără cancerul pulmonar, în procent de 40%, cancerul pelvin, în procent de 29%, cancerul din sfera ORL, în procent de 14%, restul procentului de 17% fiind reprezentat de cancerul cerebral, cancerele hematologice, cancerul abdominal și cel al țesuturilor moi.

Toți merităm o șansă la viață, o șansă la povești pe care încă nu le-am trăit. Cancerul nu așteaptă, așa că nu aștepta nici tu în tratarea sa! Profită acum de ultimele două luni ale campaniei, înscrie-te și beneficiază gratuit de cel mai performant tratament prin radioterapie și de una dintre cele mai complexe și inovative abordări în tratarea cancerului, prin conceptul de „tumor board”. Acest concept presupune abordarea multidisciplinară a cazurilor oncologice, în cadrul unei comisii medicale oncologice, care analizează, discută și evaluează starea medicală și opțiunile de tratament ale fiecărui pacient în parte, precum și strategia terapeutică de urmat. Practica medicală a dovedit că astfel șansele de reușită în tratarea bolnavilor de cancer sunt mult mai mari decât în cazul unei abordări clasice, unidisciplinare.

În cadrul clinicilor Amethyst, pacienții se află sub îngrijirea unei echipe complexe și profesioniste alcătuită din cei mai buni medici radioterapeuți, oncologi radiologi și fizicieni medicali, cu o pregătire exceptională în țară și în străinătate, printre care Prof. Dr. Christian Chiricuță, director medical și șef al comisiei oncologice, cu o vastă experiență de peste 30 de ani în domeniul radioterapiei în Germania și cu un renume internațional în radioterapie.

Amethyst Radiotherapy și-a început activitatea în luna septembrie a anului 2012 în Otopeni –București și a deschis a doua clinică în România, în Cluj în Octombrie 2014. Clinicile Amethyst sunt singurele clinici de radioterapie din România care utilizează exclusiv tehnica de tratament IMRT-VMAT, una dintre cele mai noi și performante soluții de tratare a cancerului, ce permite tratarea pacienților într-un timp foarte scurt (durata iradierii fiind de 3-5 minute/ per sesiune) și menținerea controlului asupra cantității de radiații: maxim pe tumora în sine, protejând în același timp țesuturile sănătoase. Centrul pune la dispoziție pacienților o gamă complexă de servicii de oncologie medicală, radioterapie, imagistică medicală de tip computer tomograf, nutriție pentru pacienți oncologici, psihologie și grupuri de suport. Până în prezent, peste 3.500 de pacienți au trecut pragul centrului Amethyst pentru diagnosticare, second opinion și tratament.

Regulamentul campaniei este disponibil AICI, iar pentru inscriere este nevoie ca participanții să completeze/ transmită, în timpul perioadei de derulare a campaniei, urmatoarele:
• Formular înscriere (disponibil AICI);
• Copii scanate ale tuturor documentelor medicale indicate în Formularul de înscriere.
• Trimitere de la medicul de familie sau medic specialist pentru radioterapie.

Pentru mai multe informații și detalii despre campanie apelați la 021/9368 (call center Amethyst Radiotherapy) sau ne puteți scrie pe adresa de email office@amethyst-radiotherapy.ro

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba