Roxana Ilie – Asistent Medical Generalist

As. Med. Roxana Ilie are pregătire de asistent medical principal, în urma absolvirii Școlii Sanitare Postliceale Fundeni în anul 2001 şi este membră a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

A lucrat ca asistent medical generalist în cadrul Institutului de Geriatrie și Gerontologie „Ana Aslan” și, ulterior, în calitate de asistent medical șef la MedAs Professional unde a avut ca responsabilități controlul, organizarea și evaluarea personalului din subordine.

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst, Roxana Ilie are rolul de a monitoriza toxicitatea care poate apărea în urma efectuării tratamentului. Astfel, aceasta urmărește evoluția fiecărui pacient în timpul tratamentului și se asigură că aceștia primesc toate îngrijirile aferente.

De asemenea, As. Med. Roxana Ilie participă la consultul medical de specialitate cu scopul de a se asigura că pacientul va fi orientat mai departe în funcție de recomandările medicului curant și facilitează transmiterea informațiilor medicale între echipa de medici radioterapeuți și tehnicienii de radioterapie.

Ca și calităţi personale, As. Med. Roxana Ilie se recomandă a fi o persoană responsabilă, dinamică și cu spirit de echipă.

Înapoi la: Echipa de tehnicieni radioterapie

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba