Centrul de Radioterapie Amethyst București

Centrul de Radioterapie Amethyst din Bucuresti și-a început activitatea în luna septembrie a anului 2012. Alături de Centrul de Radioterapie Amethyst Cluj inaugurat în toamna anului 2014 sunt singurele centre de radioterapie din Romania care utilizează exclusiv tehnica de tratament IMRT-VMAT, una dintre cele mai noi și performante soluții de tratament a cancerului.

Centrul pune la dispoziție pacienților servicii de oncologie medicală, radioterapie, imagistică medicală de tip computer tomografie, psihologie și nutriție, de luni până vineri începând cu ora 09.00 și până la ora 20.00.

Până în luna iunie a anului 2014, au beneficiat de tratament radioterapeutic în clinica noastră peste 1500 de pacienți și au fost efectuate peste 3000 de tratamente chimioterapeutice.

Misiunea Amethyst este aceea de a asigura pentru fiecare pacient în parte accesul la servicii medicale de cea mai înaltă calitate, iar acest lucru se realizează prin utilizarea de echipamente medicale de ultimă generație de către personalul medical specializat precum și abordarea multidisciplinară concomitent cu medicina personalizată aplicată pentru fiecare caz în parte.

Valorile Amethyst sunt reprezentate de:

  • inițiativă
  • încredere
  • munca de echipă
  • parteneriate de succes
  • excelență
  • îmbunătățire continuă

Centrul de Radioterapie Amethyst face parte din cea mai mare rețea de centre specializate în tratarea cancerului din Europa. A dezvoltat parteneriate cu centre de excelență precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania, Organizația Institutelor Europene de Cancer (OECI) și Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO). Împreună cu acești parteneri, în Centrul de Radioterapie Amethyst se garantează pacienților accesul la cele mai bune tehnologii și cunoștințe în domeniul radioterapiei.

Audiente

Program: Vineri: 15.00-17.00 (programarea se va face in prealabil cu 3 zile la adresa de email: office@amethyst-radiotherapy.ro sau la sediul clinicii)

Purtator de cuvant: Razvan Nitu

Angajari

Concursuri de angajare Amethyst Otopeni