Centrul de radioterapie Amethyst București

Până în anul 2023, în clinica noastră au beneficiat de tratament radioterapeutic peste 16.000 de pacienți și au fost efectuate peste 8000 de tratamente chimioterapeutice.

Clinica Amethyst București și-a început activitatea în luna septembrie a anului 2012. Centrele Amethyst utilizează pentru toți pacienții tratați tehnica IMRT-VMAT – cea mai nouă și performantă soluție de tratare a cancerului.

Centrul pune la dispoziție pacienților servicii de oncologie medicală, radioterapie, imagistică medicală de tip Computer Tomograf, consiliere psihologică și nutrițională.

Misiunea Amethyst este aceea de a asigura pentru fiecare pacient în parte accesul la servicii medicale de cea mai înaltă calitate, iar acest lucru se realizează prin utilizarea de echipamente medicale de ultimă generație de către personalul medical specializat precum și abordarea multidisciplinară concomitent cu medicina personalizată aplicată pentru fiecare caz în parte.

Valorile Amethyst sunt reprezentate de:

Audiențe

Program de funcționare: Vineri, între orele 15:00-17:00. Programarea se va face în prealabil cu 3 zile înainte, la adresa de email: office.otopeni@amethyst-radiotherapy.com sau la sediul clinicii.

Conducere Amethyst Radiotherapy București

Dr. Andrei Anica
Director Medical București

Daniel Dram
Manager Amethyst București

BVC

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăii, nr.42, Otopeni, Jud. Ilfov

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești, Jud. Cluj

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba