Oferta Specială de -50% la Consultaţiile de Oncologie Medicală şi Radioterapie

Centrul de Radioterapie Amethyst continuă campania pentru sănătatea femeilor cu – Oferta Specială – destinată celor care solicită o consultație inițială de oncologie medicală și radioterapie medicală.

Oferta Specială:
50% Reducere la Consultațiile de Oncologie Medicală și Radioterapie

În perioada 19.05.2014 -31.06.2014, la Centrul de Radioterapie Amethyst, costul unei consultații inițiale de specialitate este redus de la 300 Ron la 150 Ron.

Pentru programare apelați 021. 9368 sau completați formularul online. După înregistrare veți fi contactat de un consultant Amethyst.

În România sunt diagnosticate în fiecare an peste 78.000 de noi cazuri de cancer, în creştere cu aproape 4.000 faţă de 2008, iar 50.000 de oameni mor din cauza maladiilor oncologice, conform Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC).

Tratamentul modern include radioterapia, chimioterapia, hormonterapia dar și chirurgia.

Centrul de Radioterapie Amethyst este singurul centru din România care utilizează pentru toţi pacienţii trataţi tehnica IMRT-VMAT – cea mai nouă şi performantă soluţie de tratament a cancerului.

Centrul de Radioterapie Amethyst are program non-stop, astfel încât niciodată ședințele de radioterapie nu sunt întrerupte sau amânate cu ocazia sărbătorilor sau altor zile declarate libere.

La Centrul de Radioterapie Amethyst există două aparate de radioterapie de ultimă generație, orice defecțiune a aparaturii nu va afecta în nici un mod tratamentul pacienților.

Clinicile de radioterapie Amethyst oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate şi utilizează ultimele tehnologii dezvoltate în domeniu.

Echipa medicală de specialişti este coordonată de către Prof. Dr. Ion Christian Chiricuţă, personalitate medicală la nivel european în radioterapie, cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniu.

Ceea ce ne diferențiază este implicarea întregii noastre echipe de specialiști în elaborarea unei strategii terapeutice care să ducă la obținerea unui rezultat bun în tratamentul afecțiunilor oncologice și colaborarea permanent cu rețeaua Amethyst Europeană.

În acest scop se organizează Tumor Board-ul sau Comisia Oncologică. În cadrul Comisiei, se analizează, se discută şi se evaluează starea medicală şi opţiunile de tratament ale unui pacient oncologic precum şi strategia terapeutică de urmat.

Această echipă multidisciplinară este formată din specialiştii clinicii Amethyst – radioterapeuţi şi oncologi – medicii curanţi care s-au ocupat de caz până în momentul respectiv, precum şi toţi ceilalţi specialişti implicaţi în tratamentul pacientului în cauză (medic pneumolog pentru afecţiuni la plămâni, medic ginecolog pentru afecţiuni din sfera ginecologică, medic ORL pentru afecţiuni din zona ORL, medic urolog pentru afecţiuni la prostată).

Comunicat de Presă – Acest material poate fi preluat în formă integrală fără acordul Amethyst

 

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba