Conceptul Amethyst

CONCEPTUL AMETHYST – EXCELENŢĂ ÎN TRATAMENTUL ONCOLOGIC

Nou pe piaţa serviciilor medicale din domeniul oncologic, conceptul Amethyst a fost dezvoltat pentru a crea o reţea de centre care oferă accesul pacienților oncologici la echipamente de ultimă generaţie.

Primul centru Amethyst deschis este reprezentat de Centrul de Radioterapie Amethyst, situat în apropierea Bucureştiului (click aici pentru a localiza centrul). Clinica şi-a început activitatea în septembrie 2012. Actualmente este singurul Centru de Radioterapie din România care utilizează pentru toţi pacienţii trataţi tehnica IMRT-VMAT – cea mai nouă şi performantă soluţie de tratament a cancerului.

Clinicile de radioterapie Amethyst oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate şi utilizează ultimele tehnologii dezvoltate în domeniu, pacienţilor care suferă de afecţiuni oncologice, servicii la baza cărora stă operarea de echipamente medicale performante de ultimă generaţie, de către echipa medicală de specialişti ajutată de către Prof. Dr. Ion Christian Chiricuţă, cu o experienţă de peste 30 de ani în domeniul radioterapiei în Germania.

Amethyst are o reţea de parteneriate în Europa şi Israel ce include centre de excelenţă precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania şi Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO). Aceşti parteneri garantează pacienţilor noştrii accesul la cele mai bune tehnologii şi cunoştinţe în domeniul radioterapiei:

– Cazurile pacienţilor care necesită tratament complex pot fi tratate în comun cu partenerii noştrii (de exemplu IEO poate trata pacienţii Amethyst utilizând tehnologia Cyberknife).

– Echipa medicală Amethyst beneficiază periodic de sesiuni de training şi educaţie medicală continuă în scopul imbunătăţirii permanente a cunoştinţelor de lucru cu echipamentele moderne.

 

Amethyst devine un partener dedicat prin faptul că furnizează o gamă largă de servicii clinice personalizate în funcţie de nevoile fiecărui pacient oncologic în parte. Deciziile de tratament sunt luate în cadrul unei comisii medicale ce reuneşte medicii radioterapeuţi Amethyst, medicii specialişti curanţi ai pacientului precum şi alţi medici colaboratori în funcţie de complexitatea cazului.