Centrul de radioterapie Amethyst Cluj-Napoca

Centrul de Radioterapie Amethyst din Cluj și-a deschis porțile în luna octombrie a anului 2014.

Încă din acel moment, Clinica Amethyst Cluj a oferit una din cele mai noi și performante soluții de radioterapie a cancerului, și anume tehnica de tratament IMRT-VMAT.

Serviciile oferite de Centrul Amethyst Cluj înglobează oncologia medicală, radioterapia, imagistica medicală de tip Computer Tomograf și consiliere psihologică și nutrițională, toate acestea fiind complet gratuite pentru pacienți.

De asemenea, dispunem de cele mai moderne și performante tehnici și metode de tratare a cancerului, precum brahiterapia, radioterapia stereotactică și DIBH (Deep Inspirational Breath Hold).

Laboratorul de radioterapie este localizat la parterul clădirii unde se regăsesc două acceleratoare performante (LINAC) marca Synergy Platform, producător Elekta Limited, utilizat pentru tratamentele de radioterapie externă.

Cabinetul de brahiterapie este dotat cu o instalație de tratament de MicroSELECTRON Digital afterloader cu 18 canale și sursa radioactivă HDR Iridium 192, produs de NUCLETRON Nederland, parte a grupului ELEKTA Limited, care este utilizată pentru radioterapia internă, iar în departamentul de imagistica se află un computer tomograf CT – Somatom Go marca Siemens Healthcare și un RMN Magnetom marca Siemens Healthcare.

La nivelul superior se află 4 saloane de oncologie medicală care sunt dotate cu 22 de fotolii extensibile fiecare fiind dotat cu un infuzomat.

Valorile Amethyst sunt reprezentate de:

Audiențe

Program: Vineri, între orele 15:00-17:00. Programarea se va face în prealabil cu 3 zile la adresa de mail: office.cluj@amethyst-radiotherapy.ro sau la sediul clinicii

Conducere Amethyst Radiotherapy Cluj-Napoca

Asist. Univ. Dr. Zahu Renata
Director Medical Amethyst Cluj

Alexandra Elena Rusu
Manager Amethyst Cluj

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăii, nr.42, Otopeni, Jud. Ilfov

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești, Jud. Cluj

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Francesca nr. 4B, Alba-Iulia, Jud. Alba