Congresul Bienal de Cancer Mamar – ediția 2014

Congresul Bienal de Cancer Mamar ediția 2014 s-a desfășurat în perioada 14-17 mai la Băile Felix.

Evenimentul a reunit specialiști care au susținut dezbateri interdisciplinare cu privire la schemele de tratament și noutățile în terapia medicală a cancerului mamar.

Centrul de Radioterapie Amethyst a participat la această manifestare științifică prin reprezentanți importanți ai echipei medicale – Prof. Dr. Christian Chiricuță, Conf. Dr. Gabriel Kacso și Dr. Renata Zahu – care au susținut lucrări de interes major în domeniu, aducând în prim plan metodele actuale și personalizate de abordare ale neoplasmului mamar.

D-ul Conf. Dr. Gabriel Kacso a debutat cu lucrarea “Ipsilateral breast recurrence – is there a place for second conservative treatment?” cu o prezență de 80% în sala Auditoriu.

A urmat Dr. Renata Zaha cu lucrarea „Implementing IGRT in daily practice”.

Ulterior Prof. Dr. Christian Chiricuță a prezentat lucrarea ” Should be the immediate silicone breast implantation in breast cancer patients postponed after performing the external beam radiotherapy? The Amethyst experience.”

Expunerile au trezit un real interes, au existat mai multe întrebări, iar răspunsurile au fost la obiect, acest lucru determinând un schimb de experiență folositor pentru specialiștii medicali din domeniu.

Înapoi la: Noutăți

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba