Amethyst vízió

Amethyst vízió. Hova szeretnénk eljutni?

Szeretnénk megújítani a rákkezelést Romániában, hogy szerencsekővé válhassunk minden rákos beteg számára, még egy esélyt kínálva nekik az életre.

Amethyst küldetés. Miért vagyunk itt?

A sugárterápia és az onkológia területén kiváló minőséget kínálunk a betegeknek Európa-szerte. A páciensek fizikai és mentális jólétére egyaránt összpontosítunk, pszichoterápiát és táplálkozási tanácsadást kínálunk.

Amethyst értékek. Kik vagyunk, mit értékelünk, hogyan viselkedünk egymással.

  • A beteg az első

    Szenvedéllyel gondoskodunk betegeinkről. Személyre szabott klinikai szolgáltatásokat nyújtunk, és átfogó kezelést kínálunk a rákbetegséggel diagnosztizált személyeknek. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb betegélményt nyújtsuk.

  • Jó csapat, jó barátok

    Hálózatunk az erősségünk. Csapatként egymásra támaszkodunk. Megosztjuk egymással a legjobb gyakorlatokat és tanulunk egymástól. Hosszú távú partnerségeket építünk ki orvosokkal, kórházakkal, hatóságokkal, fizetőkkel, beszállítókkal és civil szervezetekkel.

  • Minőség és integritás

    Azt tesszük, ami a legjobb a betegeink és a vállalatunk számára, anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a minőség és a biztonság tekintetében. Nyílt és hiteles kommunikációval állunk ki a bizalom és a biztonság mellett.

Bukarest

Telefon: 021.9368
Cím: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Kolozsvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Temesvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Gyulafehérvár

Telefon: 021.9368
Cím: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba