Dr. Elena Ciubotaru – Medic primar oncologie medicală

 

Doamna Dr. Elena Ciubotaru este noua noastră colegă. Pentru creionarea profilului dânsei am rugat-o să răspundă unui scurt chestionar.

A: De ce ați ales această meserie?
E.C: „Dacă spun că singurul lucru la care mă pricep cel mai bine este să am grijă de oameni, nu e foarte măgulitor, nu-i aşa?
Îmi place pentru că în felul acesta pot ajuta. Şi invers. Adică pot primi informație, pot fi la curent cu ultimele noutăți în ceea ce privește îngrijirea bolnavilor, pot colabora cu colegii mei, medici ca și mine. Plus că participarea mea permanentă la cursurile de formare și cei 20 de ani de experiență ajută, fără îndoială.

 

A: Unde ați profesat înainte de Amethyst?
E.C: Din martie 2010 am colaborat ca Medic primar în Oncologie Medicală cu Centrul Medical MED-AS 2003

A: O zi obișnuită din viața dvs?
E.C:  „Sunt în clinică de la 8:00 și după ritualul de 10 minute destinat cafelei  începe iureşul – şedinţe cu pacienții, subiecte de abordat în planurile de tratament, programări pentru aplicarea acestora. Urmează apoi după-amiaza petrecută împreună cu pacienții Amethyst. Clinica oferă servicii medicale de oncologie la cele mai înalte standarde internaționale și este o încântare pentru mine să pot fi parte activă a acestui proces.

A: Hobby-uri aveți?
E.C: „Nu-mi amintesc. Uneori ascult muzică, citesc și, de cele mai multe ori, îmi petrec timpul cu copilul meu. Dar cel mai mult îmi place să ofer colegilor mei cunoașterea pe care am acumulat-o. De aceea pentru ei organizez cursuri în domeniul îngrijirilor paliative. ”

Pentru a vizualiza profilul profesional al dnei Dr. Elena Ciubotaru click aici.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba