Dr Vlad Manolescu – Medic specialist oncologie medicală Amethyst

Dr. Vlad Manolescu este medic specialist Oncologie Medicală și s-a alăturat echipei Amethyst în 2014.

A efectuat stagiile de pregătire în specialitate în Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj Napoca și a absolvit programul de studii masterale “Managementul și strategiile îngrijirilor paliative” al Universității Transilvania Brașov.

Dr. Manolescu este doctorand al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca unde desfășoară activitate didactică în cadrul catedrei de Radioterapie-Oncologie Medicală.

Este membru activ al ESMO (European Society of Medical Oncology), ASCO (American society of Medical Oncology) și SRROM (Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală). Dr Manolescu a participat ca subinvestigator la numeroase studii clinice de fază trei .

Domenii de interes particular sunt tratamentele moderne ale tumorilor sferei ginecologice, ale tumorilor bronhopulmonare și ale tractului digestiv. În cadrul clinicii Amethyst, dr. Manolescu este membru a Departamentului de Oncologie Medicală și coordonează activitățile de evaluare și ameliorare a calității vieții pacienților.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba