Dr. Mihai Zerbea

Dr. Mihai Zerbea

Medic Specialist Radioterapie și Director Medical Amethyst Timișoara

Dr. Mihai Ionuț Zerbea este Medic Specialist Radioterapie din anul 2019 și s-a alăturat echipei Amethyst Timișoara din anul 2021, din dorința de a oferi pacienților un tratament modern, țintit și la standarde internaționale.

Experiență

Pe parcursul rezidențiatului a participat la toate evenimentele și cursurile postuniversitare organizate de către SRROM. A participat la congresele internaționale ale societăților europene afiliate (ESMO, ESTRO) și la cursuri de tip “Preceptorship” în următoarele domenii: tumori mamare, SNC, colorectale, urogenitale.

Educație

Absolvent în anul 2014 al Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, a efectuat rezidențiatul în cadrul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj Napoca în perioada 2015 – 2018. În acest timp s-a remarcat prin activități de voluntariat cum ar fi: reprezentant al rezidenților, coordonator al Grupului Rezidenților de Radioterapie și Oncologie Medicală, organizator al workshopului “Introduction to radiation oncology” ediția 2017 și 2018 din cadrul congresului internațional Medicalis. De asemenea, a elaborat lucrări științifice atât în calitate de autor, cât și de co-autor, lucrări care au fost prezentate la congresele naționale. În cadrul ediției a 27-a a Congresului Anual al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală (SRROM), secțiunea “După-masa rezidentului” a fost premiat cu locul 1 în calitate de autor al lucrării “Re-Irradiation in Treatment of Recurrent Primary Brain Tumors: A Retrospective Single Institution Study”.

Afilieri

Din 2015 este membru al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală (SRROM), European Society for Medical Oncology (ESMO), European Society for Therapeutic Radiation and Oncology (ESTRO), American College of Radiation Oncology (ACRO).

Domenii de expertiză

Tumori cerebrale, digestive, mamare, sfera ginecologică și urogenitală.