Vallomások

Delia Peter

egykori Amethyst páciens

Szerencsés voltam, hogy két elkötelezett orvos követte az esetemet: Dr. Carmen Bodale és Dr. Renata Zahu, akiknek nagyon hálás vagyok (csakúgy, mint a személyzetnek, akikkel kapcsolatba kerültem).

 A klinika légköre biztonságot sugall, a személyzet pedig rendkívül barátságos és mosolygós volt. A kezelésem során lehetőségem volt találkozni olyan emberekkel, akik ugyanezen a szenvedésen mennek keresztül. Barátságokat kötöttünk és egymást bátorítottuk.

Tiberiu Moisă

egykori Amethyst páciens

Tisztelettel és hálával tartozom a kolozsvári Amethyst klinika teljes csapatának: orvosoknak, nővéreknek és adminisztratív személyzetnek, akikkel alkalmanként vagy naponta kapcsolatba kerültem.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak nekik. Megmentették az életemet. Terveket tudok szőni a jövőre nézve, bizakodva tudok a gyermekeimre és a családomra nézni, még a fenti sorokat is miattuk tudom megírni. Az élet most igazán jó. Lehet, hogy erőltetettnek hangzik, de a megmaradt problémák ellenére is egyre inkább érzem az élet szépségét.

Ada Deppner

egykori Amethyst páciens

Az Amethyst klinikán tett látogatást követően, az gyorsan menedékké vált, olyan hellyé, ahol a sugárterápia, a kemoterápiás kezelések ellenére, amit néha fizikailag éreztem, békés hely volt, ahol minden lépésnél érezni lehetett az ott dolgozók kedvességét, emberségét, készségezsségét, kezdve a recepciós lányoktól, a nővéreken, az orvosokon, az én drága Oanámig, a minden beteg által kedvelt különleges pszichológusig, a lelki társamig, aki képes volt pozitív érzelmi állapotot teremteni. Soha nem éreztem magam tehernek. A professzionalizmusuk és az a tény, hogy ők is emberek, sokat jelentett számomra és minden beteg számára.