Referințe medicale

Rețeaua Națională Comprehensivă de Cancer (NCCN; National Comprehensive Cancer Network). Este cea mai importantă organizație oncologică din Statele Unite, sursă de ghiduri clinice pentru tratamentul pacienților oncologici. Accesul este gratuit și facil, doar pe bază de înregistrare. Ghidurile NCCN sunt actualizate frecvent, în funcție de progresele oncologiei(uneori chiar și de 3-4 ori pe an) și reprezintă materiale de referință pe plan mondial. În ghidurile NCCN puteți găsi inclusiv informații foarte detaliate pentru pacienții cu anumite tipuri de cancer.

http://www.nccn.org/index.asp

Medscape Reference. O resursă esențială pentru medici și pacienți. Site-ul conține informații foarte bogate despre cancer, precum și despre medicamentele oncologice. Site-ul organizației oferă și posibilitatea de efectuare a unor cursuri de educație medicală continuă(CME) cu obținerea punctelor recunoscute de AMA(American Medical Association).

http://emedicine.medscape.com/oncology

Societatea Americană de Cancer. În această secțiune puteți găsi informații de bază despre cancer și ce cauzează această afecțiune, precum și informații detaliate cu privire la anumite tipuri de cancer, factori de risc, depistarea precoce, diagnosticul, și opțiunile de tratament.

http://www.cancer.org/

NHS Choices. Cea mai mare platformă americană de sănătate conține informații foarte utile cu privire la tipurile specifice de cancer.

http://www.nhs.uk/conditions/Cancer/Pages/Introduction.aspx

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba