Tehnologia Elekta în spitalele de top din America

US News & World Report, a publicat recent lista anuală a celor mai bune spitale din America, inclusiv a celor în care se tratează cancerul. Toate cele 50 de spitale care tratează cancerul sunt utilizatori de soluţii Elekta, care includ informaţii de management avansate, planificarea și efectuarea tratamentului, brahiterapie.

„Felicităm aceste spitale pentru dedicarea pe care o arată pacienţilor. Suntem onoraţi că aceste organizaţii cotate ca fiind cele mai bune în furnizarea de servicii medicale pentru tratarea cancerului, au ales soluţii Elekta pentru pacienții lor.” spune Jay Hoey, Vice Președinte Executiv la Elekta America de Nord.

Clasificarea făcută de US News & World Report, nu se bazează pe proceduri de rutină, ci pe cât de bine reușesc spitalele să gestioneze situaţiile complexe și solicitante. Cele 2227 de spitale care au îndeplinit criteriile iniţiale de selecţie au primit un punctaj între 0 şi 100. Acest scor a fost bazat pe reputaţia spitalelor, siguranţa pacienţilor şi factori legați de îngrijirea pacienților, cum ar fi serviciile de asistenţă medicală. Primele 50 de spitale cu cel mai mare scor au fost incluse în raport.

Aceste spitale au fost clasificate în 16 de specialităţi, cum ar fi cancer, ortopedie, urologie și boli de inimă. Doar 148 de spitale – din cele 4793 care au intrat în analiza iniţială au obținut un scor suficient de mare pentru a fi clasificate într-una din cele 16 specialităţi. Dintre acestea au fost nominalizate 17 cele mai bune spitale și toate oferă îngrijire, cu ajutorul unei soluţii Elekta.

În top-ul celor 50 de spitale care oferă îngrijire și tratament pentru cancer, toate, deci un procent de 100% folosesc soluții Elekta.

U.S. News & World Report publică clasamentul anual al centrelor medicale de peste 23 de ani. Clasificarea completă poate fi vizualizată aici usnews.com/besthospitals.

sursa Elekta

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba