O “Poveste de iarnă” pentru pacienţii Amethyst

Vindecarea cancerului presupune în primul rând acceptare, apoi, pas cu pas, cu ajutorul unei întregi echipe de oameni – de la medici, familie până la prietenii şi apropiaţii pacientului – presupune controlul acestei boli, prin tratament medical, autosugestie şi motivaţie. Tratarea înseamnă să vindeci şi trupul, şi sufletul, în aceeaşi măsură şi prin toate mijloacele. Este ceea ce ne-am propus pentru fiecare pacient în parte. Terapia de suport, disponbilă în clinicile Amethyst, ajută pacienţii să continue lupta cu această boală şi să depăşească stări precum depresia, nevoia de izolare, stresul, anxietatea sau alterarea imaginii de sine.

 Această boală cruntă nu ţine cont că e Crăciunul, An Nou sau ziua noastră de naştere. În acest context al sărbătorilor de iarnă – poate printre cele mai aşteptate din an – ne-am dorit, cu atât mai mult, să lăsăm grijile deoparte şi să fim alături de pacienţi printr-un un mic cadou de Crăciun – o superbă piesă de teatru, POVESTE DE IARNĂ după William Shakespeare, în regia şi adaptarea lui Dominic Dembinski, pacient al clinicii Amethyst, care a filmat acest spectacol chiar în timpul tratamentului. Considerăm că dânsul este o dovadă de putere şi încredere că există viaţă după cancer, un model care ne reaminteşte tuturor să ne păstrăm gândurile pozitive, să încercăm a ne canaliza forţa către ceva constructiv, un bun exemplu fiind chiar ceea ce a realizat prin această piesă.

 Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost prezenţi la evenimentul ce a avut loc în 20 decembrie la TEATRELLI şi nu uitaţi de premiera TV a spectacolului, pe data de 29 decembrie, ora 20.10, la TVR 2 şi TVR HD.

 Vă mulţumim de asemenea că aveţi încredere în noi şi aţi apelat la serviciile noastre. Vă suntem alături şi credem cu tărie că împreună putem să învingem cancerul. Sărbători fericite alături de cei dragi dumneavoastră şi momente cât mai plăcute şi de neuitat!

Echipa Amethyst

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba