Alba-Iulia

Centrul de Radioterapie Amethyst din Alba-Iulia este cel de-al 4-lea centru deschis în România, în decembrie 2021, într-o clinică modernă, situată la poalele dealului Mamut.

Alături de centrele din București, Cluj-Napoca și Timișoara, centrul Amethyst Alba-Iulia oferă una dintre cele mai noi și moderne tehnici de radioterapie pentru tratarea cancerului, și anume tehnica de tratament IMRT-VMAT.

Echipa medicală formată din medicii specialiști de radioterapie dr. Noemi Besenyodi, dr. Andreea Marița și dr. Andrei Ciobanu, sub coordonarea Directorului Medical Internațional Amethyst, Prof. dr. Kacso Gabriel, folosește echipamente medicale performante de ultimă generație, laboratorul de radioterapie fiind dotat cu un accelerator LINAC, Infinity, marca Elekta Limited, alătur de un simulator CT marca Simenes – Somatom GO.

Pentru noi și pentru pacienții noștri, un nou centru Amethyst reprezintă o nouă șansă pentru tratarea cancerului, oferind servicii de radioterapie și imagistică medicală, servicii gratuite, decontate prin CNAS.

Centrul de Radioterapie Amethyst face parte din cea mai mare rețea de centre specializate în tratarea cancerului din Europa. A dezvoltat parteneriate cu centre de excelență precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania, Organizația Institutelor Europene de Cancer (OECI) și Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO). Împreună cu acești parteneri, în Centrul de Radioterapie Amethyst se garantează pacienților accesul la cele mai bune tehnologii și cunoștințe în domeniul radioterapiei.

Program Amethyst Alba-Iulia:

Luni – Vineri
09:00 – 20:00

Număr de telefon: 0219368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba Iulia

Conducere

Dr. Neomi Besenyodi
Director Medical Amethyst Alba-Iulia
noemi.besenyodi@amethyst-radiotherapy.com
Bianca Ardeleanu
Manager Amethyst Alba-Iulia
bianca.ardeleanu@amethyst-alba.com