Centrul de Radioterapie Amethyst Alba

Centrul de Radioterapie Amethyst din Alba-Iulia este cel de-al 4-lea centru deschis în România, în decembrie 2021.

Alături de Centrele din București, Cluj și Timișoara, oferă una dintre cele mai noi și moderne tehnici de radioterapie pentru tratarea cancerului, și anume tehnica de tratament IMRT-VMAT.

Pentru noi și pentru pacienții noștri, un nou centru Amethyst reprezintă o nouă șansă pentru tratarea cancerului, oferind servicii de radioterapie și imagistică medicală, suport psihologic și ședințe nutriționale pe tot parcursul tratamentului. Toate aceste servicii sunt gratuite, decontate prin CNAS.
Punem accent pe aparatura de înaltă calitate, astfel că laboratorul de radioterapie va fi dotat cu 2 acceleratoare liniare LINAC, Infinity, marca Elekta Limited, un simulator CT marca Siemens – Somatom GO.

Centrul de Radioterapie Amethyst face parte din cea mai mare rețea de centre specializate în tratarea cancerului din Europa. A dezvoltat parteneriate cu centre de excelență precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania, Organizația Institutelor Europene de Cancer (OECI) și Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO). Împreună cu acești parteneri, în Centrul de Radioterapie Amethyst se garantează pacienților accesul la cele mai bune tehnologii și cunoștințe în domeniul radioterapiei.”

Program Amethyst Alba-Iulia:

Luni – Vineri
09:00 – 20:00

Număr de telefon: 0219368
Adresa: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba Iulia