Centrul de Radioterapie Amethyst Cluj

Centrul de Radioterapie Amethyst din Cluj și-a deschis porțile în luna octombrie 2014.

Alături de Centrul din București oferă tehnica de tratament IMRT-VMAT, una din cele mai noi și performante soluții de radioterapie a cancerului.

Serviciile oferite de Centrul Amethyst Cluj sunt: oncologie medicală, radioterapie, brahiterapie, imagistică medicală (Computer tomograf).

Laboratorul de radioterapie este localizat la parterul clădirii unde se găsește acceleratorul liniar (LINAC) marca Synergy Platform, producător Elekta Limited, utilizat pentru tratamentele de radioterapie externă.

 

Cabinetul de brahiterapie este dotat cu o instalație de tratament de MicroSELECTRON Digital afterloader cu 18 canale și sursa radioactivă HDR Iridium 192, produs de NUCLETRON Nederland, parte a grupului ELEKTA Limited, care este utilizată pentru radioterapia internă, iar în camera pentru expuneri RX se află un computer tomograf CT Brilliance Big Bore marca Philips Medical Systems Nederland B.V

La nivelul superior se află 4 saloane de oncologie medicală care sunt dotate cu 22 de fotolii extensibile.

Audiente

Program: Vineri: 15.00-17.00 (programarea se va face in prealabil cu 3 zile la adresa de email: office@amethyst-radiotherapy.com sau la sediul clinicii)

Consultatii

Program: Luni-Vineri: 08.00-20.00

Angajari

Concursuri de angajare Amethyst Cluj

BVC 2019

BVC

Tratamente fără întrerupere


În contextul situației generate de pandemia de Coronavirus – COVID19, principala noastră preocupare ramâne grija pentru pacienți și pentru personalul medical.

În cadrul Clinicilor Amethyst – pacienții oncologici își continuă tratamentele fără întrerupere și în această perioadă. 

Citește mai mult

Transport gratuit cu Uber la Clinicile Amethyst


Datorita implicarii Aliantei Pacientilor exista posibilitatea de a va deplasa gratuit la clinicile Amethyst prin intermediul Uber.

Tot ce aveti de facut va este explicat in urmatorul link: https://aliantapacientilor.ro/prioritate-catre-sanatate-transport-gratuit-la-spital/

Consultatii online: sunati la nr. 021.9368 sau contacteaza-ne prin e-mail: office.cluj@amethyst-radiotherapy.com