Cluj-Napoca

Centrul de Radioterapie Amethyst din Cluj și-a deschis porțile în luna octombrie  a anului 2014. Încă din acel moment, Clinica Amethyst Cluj a oferit  una din cele mai noi și performante soluții de radioterapie a cancerului, și anume tehnica de tratament IMRT-VMAT.

Serviciile oferite de Centrul Amethyst Cluj îmglobează oncologia medicală, radioterapia, imagistica medicală de tip Computer Tomograf și consiliere psihologica și nutrițională, toate acestea fiind complet gratuite pentru pacienți.

De asemenea, dispunem de cele mai moderne și performante tehnici și metode de tratare a cancerului, precum brahiterapia, radioterapia stereotactică și DIBH (Deep Inspirational Breath Hold).

Laboratorul de radioterapie este localizat la parterul clădirii unde se regăsesc două acceleratoare performante (LINAC) marca Synergy Platform, producător Elekta Limited, utilizat pentru tratamentele de radioterapie externă.

Cabinetul de brahiterapie este dotat cu o instalație de tratament de MicroSELECTRON Digital afterloader cu 18 canale și sursa radioactivă HDR Iridium 192, produs de NUCLETRON Nederland, parte a grupului ELEKTA Limited, care este utilizată pentru radioterapia internă, iar în camera pentru expuneri RX se află un computer tomograf CT Brilliance Big Bore marca Philips Medical Systems Nederland B.V

La nivelul superior se află 4 saloane de oncologie medicală care sunt dotate cu 22 de fotolii extensibile.

Audiențe
Program: Vineri, între orele 15:00-17:00. Programarea se va face în prealabil cu 3 zile la adresa de mail: office.cluj@amethyst-radiotherapy.ro sau la sediul clinicii.

Consultații
Program: Luni-Vineri între orele 08:00-20:00

Angajări

Concursuri de angajare Amethyst Cluj

BVC 2019

BVC

 

Conducere

Asist. Univ. Dr. Zahu Renata
Director Medical Amethyst Cluj-Napoca
Alexandra Rusu
Manager Cluj-Napoca
alexandra.silaghi@amethyst-radiotherapy.com