Oana Hetea

Oana Hetea

Klinikai pszichológus

Oana Hetea klinikai pszichológus és kognitív-viselkedésterápiával foglalkozó pszichoterapeuta, 2015 óta tagja az Amethyst csapatának.

Tapasztalat

Számos képzésen és szakmai továbbképzésen vett részt, mint például „Intervenciós készségek a rákos betegek és a végstádiumban lévők értékelésében és tanácsadásában”, „Megoldásközpontú terápia”, „Párterápia: Thomas Dowddal”, „Személyiségértékelés – a normalitástól a patológiáig”, „Önismeret és személyiségfejlesztés”, „Klinikai kognitív tudományok – alkalmazott klinikai pszichológia”, valamint részt vett több workshopon, többek között a ” Pszichoterápia virtuális valóság által” és a „Gyermekeknek és serdülőknek nyújtott tanácsadás” tematikájú workshopokon.

Képzés

A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudományi Karán szerzett diplomát, majd ugyanezen intézményben „Pszichológiai technikák a viselkedés szabályozáshoz és az emberi potenciál fejlesztéséhez” mesterképzést.

Tagságok

Tagja a Román Pszichológus Kamarának.

Szakterületek

Az Amethyst Klinikán Oana Hetea pszichológus támogatást nyújt a pácienseknek az őket érő stresszorokhoz való hatékony alkalmazkodásban. Egyéni és csoportos terápiás foglalkozásokon keresztül avatkozik be a daganatos betegséggel komorbid érzelmi zavarok esetén, és hatékonyan hozzájárul a betegek életminőségének javításához. Egyéni és csoportos terápiás foglalkozásokon keresztül avatkozik be a daganatos betegséggel komorbid érzelmi zavarok esetén, és hatékonyan hozzájárul a betegek életminőségének javításához.