Dr. Cristina Duran – Medic specialist radioterapie

Doamna Dr. Cristina Duran, medic specialist radioterapie este membru al Societății Europene de Radioterapie și Oncologie (ESTRO) si membru al Societății Române de Radioterapie și Oncologie.

Începând cu anul 2011, domana Dr. Duran  și-a desfășurat activitatea ca medic radioterapeut în secția de radioterapie a Institutului Oncologic București, acumulând experiență valoroasa în efectuarea și aplicarea planurilor de tratament.

Doamna Dr. Cristina Duran a participat la cursuri de supra-specializare in radioterapie organizate de Institutul Oncologic București si Societatea Europeană de Radioterapie și Oncologie(ESTRO) si a susținut prezentări la conferințe și congrese naționale totodata participand la cursurile European School of Oncology (ESO) și ale Școlii de Vară în Oncologie.

In cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst Bucuresti, doamna doctor Cristina Duran face parte din comisia Oncologica, participa la  deciziile terapeutice,  efectueaza planuri de radioterapie prin tehnica IMRT VMAT si consulta pacientii si asigura ingrijirea si urmarirea intra si postterapeutica a acestora, oferind servicii medicale de radioterapie la cele mai înalte standarde mondiale, prin tehnica IMRT- VMAT.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba