Dr. Iuliana-Ramona Giurgiu – Medic primar radioterapie Amethyst

Dna. Dr. Iuliana-Ramona Giurgiu, medic primar radioterapie este membră a Societății Europene de Radioterapie și Oncologie (ESTRO), membră a Societății Americane de Radioterapie și Oncologie (ASTRO) şi membră a Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală (SRROM).

Dna. Dr. Giurgiu a efectuat un stagiu de perfecţionare de şase luni în Institutul Oncologic Bellinzona, Elveţia unde a aprofundat cunoştinţele despre tehnicile moderne de radioterapie IMRT – VMAT şi brahiterapie în cancerele sferei genitale. Şi-a desfăşurat activitatea ca medic primar radioterapie în Institutul Regional de Oncologie Iaşi, ca medic specialist în cadrul Departamentului de Oncologie-Radioterapie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe “Sf. Spiridon” Iaşi, ca medic rezident în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe “Sf. Spiridon” Iaşi şi în Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca, acumulând în tot acest timp o vastă experienţă în efectuarea şi aplicarea planurilor de tratament. Din 2010 se pregăteşte pentru a doua specialitate – Oncologie Medicală.

Dna. Dr. Giurgiu a obţinut burse internaţionale în SUA, Canada, Croaţia, Portugalia, Franţa, a participat la cursuri în domeniul radioterapiei organizate de Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală Cluj, Institutul Oncologic Bucureşti, Institutul Oncologic Iaşi, Societatea Europeană de Radioterapie și Oncologie (ESTRO).

Dna. Dr. Giurgiu a prezentat în cadrul Conferinţelor Naţionale de Radioterapie lucrări despre rolul radio-chimioterapiei în tratamentul neoplasmului rectal, etapele planului de radioterapie în cancerul de col uterin, rezultatele tratamentului în cancerul de rinofaringe, precum şi un poster despre rezultatele tehnicii RapidArc în tratamentul cancerului de prostată la congresul SASRO, Davos, Elveţia.

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, Dna. Dr. Iuliana-Ramona Giurgiu face parte din Comisia Oncologică, participă la stabilirea și aplicarea planurilor de tratament, oferind servicii medicale de radioterapie la cele mai înalte standarde mondiale, prin tehnica IMRT- VMAT.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba