Dr. Luiza Dumitru – Medic specialist oncologie medicală Amethyst

Dr. Luiza Michaela Dumitru, medic specialist oncolog, a absolvit cursurile Facultății de Medicină și Farmacie Carol Davila din București în 2001, este membru al Societății Europene de Oncologie Medicală, membru al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală din 2013.

Începând cu anul 2012, Dr. Luiza Michaela Dumitru și-a desfășurat activitatea în secția de Oncologie Medicală a Institutului Oncologic „Al. Trestioreanu”, București, acumulând experiență în evaluarea și investigarea pacienților cu cancer, în administrarea și evaluarea tratamentelor sistemice incluzând chimioterapia, terapia endocrina, terapia biologica, tratamente suportive si paliative.

Dr. Dumitru a susținut prezentări la conferințe și congrese naționale și a participat la cursurile European School of Oncology (ESO) și ale Școlii de Vară în Oncologie.

În cadrul Centrului de Radioterapie Amethyst București, Dr. Luiza Michaela Dumitru, în calitate de medic oncolog face parte din Comisia Oncologică, participând la stabilirea strategiei tratamentului multimodal în cancer și la aplicarea planurilor de tratament, oferind servicii medicale de oncologie medicală de înaltă calitate.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba