Prof. Dr. Gabriel Kacsó

Prof. Dr. Gabriel Kacsó

Medic Primar Radioterapie și Oncologie Medicală și Director Medical Național Amethyst România
Address :
Strada Răzoare, nr. 486G, Florești
Phone :
021.9368
Email :
office.cluj@amethyst-radiotherapy.com

Prof. Dr. Gabriel Kacsó este medic primar de Radioterapie și Oncologie Medicală, fiind coordonatorul echipei medicale din Centrul de Radioterapie Amethyst Cluj de la deschiderea acestuia în octombrie 2014.

Despre

Prof. Dr. Gabriel Kacsó este medic primar de Radioterapie și Oncologie Medicală, fiind coordonatorul echipei medicale din Centrul de Radioterapie Amethyst Cluj de la deschiderea acestuia în octombrie 2014.

În cadrul clinicii Amethyst, în calitatea sa de director medical, prioritatea sa este asigurarea unui tratament oncologic optim fiecărui pacient.

Educație

Este Profesor Universitar la UMF « Iuliu Hațieganu » Catedra de Oncologie-Radioterapie. A urmat stagii de perfectionare la Paris, Nisa și Viena si schimburi de experienta in Germania, Elvetia si SUA.

Afilieri

Prof. Dr. Gabriel Kacso este membru al Societăților de radioterapie/ oncologie române (SRROM), balcanice (BUON), europeene (ESTRO) și americane (ASTRO).

Experiență

Dubla specializare Radioterapie , respectiv Oncologie Medicala.

Peste 10 ani de experienta personala in tehnici moderne de radioterapie externa (IMRT, VMAT, SBRT) si brahiterapie (interstitiala si endocavitara) in variate tipuri de cancer (san, prostata, ORL, sarcoame parti moi, cancere ginecologice si altele).

Investigator principal in numeroase trialuri clinice internationale de Radioterapie sau Oncologie Medicala.

Finalizare 10 granturi de cercetare nationale.

Din 1994 până în 2014 a fost medic în cadrul Departamentelor de Radioterapie și mai apoi de Brahiterapie ale Institutului Oncologic Cluj.

Domenii de expertiză

Domeniile de interes special sunt uro oncologia și brahiterapia ginecologică, mamară, digestivă și ORL.

Certificări

Invitat ca lector la numeroase conferințe naționale și internaționale.

Este autor și co-autor la peste 50 de articole științifice, peste 15 cursuri și manuale universitare și postuniversitare, 5 cărți de specialitate.

Director Medical Amethyst Cluj (2014), Amethyst Romania (2016), Amethyst EUROPA (2018-prezent).

Sef Disciplina Oncologie-Radioterapie Universitatea Medicina si Farmacie IULIU HATIEGANU Cluj-Napoca