Răducu Popa – Expert în fizică medicală Amethyst

Răducu Popa este expert în fizică medicală, domeniul radioterapie – acreditat de către Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare  și de asemenea este membru fondator al Societății de Fizică Medicală, Biofizică și Inginerie Medicală din România, afiliată la Federația Europeană de Fizică Medicală, EFOMP.

Răducu Popa este absolvent al Facultății de Fizică din București, urmând specializarea: fizică medicală și apoi un masterat cu aceeași specializare, urmând ca din anul 2001, să lucreze ca fizician medical în cadrul departamentului de radioterapie al Institutului Oncologic București. Este doctorand la Facultatea de Fizică din București și de asemenea, autor și co-autor a opt articole publicate în reviste de specialitate din țară și străinătate.

Începând cu anul 2008, a devenit expert în fizică medicală și a oferit consultanță mai multor instituții publice cu profil de activitate în ceea ce privește radioterapia oncologică: Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Universitar de Urgență Elias și Clinica medicală Gral din București.

Pe întreaga perioadă a activității sale a participat la numeroase cursuri de specialitate atât în țară cât și în străinătate, acumulând astfel o bogată experiență în fizica aplicată în radioterapie.

Începând cu anul 2012, lucrează împreună cu echipa de fizică din cadrul Clinicii Amethyst, la implementarea metodei de tratament IMRT-VMAT, beneficiind de sprijinul și instruirea oferită de către echipa de fizică din Departamentul Privat de Radioterapie ,,Claude Bernard” din Metz, Franța.

București

Telefon: 021.9368
Adresă: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Cluj-Napoca

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Timișoara

Telefon: 021.9368
Adresă: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Alba-Iulia

Telefon: 021.9368
Adresă: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba