Zilele Spitalului „Marius Nasta”

În cadrul evenimentelor prilejuite de aniversarea Institutului Român de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, s-a organizat și cea de-a 46-a sesiune de comunicări științifice legate de cercetarea în pneumoftiziologie.

Urmând unei lungi tradiții, la eveniment au luat parte medici, cercetători și profesori care au făcut cunoscute ultimele rezultate ale cercetării și activității medicale de vârf desfășurate în Institut, dar și în alte centre cu preocupări similare.

Centrul de Radioterapie Amethyst, reprezentat de dl. profesor doctor Christian Chiricuță, a fost felicitat de întreaga comunitate științifică pentru rezultatele deosebite obținute în tratamentul pacienților diagnosticați cu boli de natură oncologică, care au fost îndrumați pentru tratament către clinica Amethyst în urma recomandărilor venite din partea Institutului.

În deschidere, dl. Prof. I. Cordoș a anunțat noul eveniment de inaugurare a aripii oncologice din cadrul Institutului Român de Pneumoftiziologie ce va avea loc în luna mai a acestui an, menționând aportul deosebit al Clinicii Amethyst.

Evenimente medicale: