NutrițieProgramează-te la medicii Amethyst!

021 9368

Alimentaţia în timpul tratamentului pentru cancer este esenţială pentru menţinerea stării de sănătate și pentru a minimiza efectele secundare ale tratamentelor de cancer, fie ele de chimioterapie sau de radioterapie.

Alimentaţia corespunzătoare înainte, în timpul şi după tratament poate ajuta pacientul cu cancer să se simtă mai bine şi să fie mai rezistent.

La Centrul de Radioterapie Amethyst, medicii noștri încearcă să asiste fiecare pacient în alegerea unei diete potrivite: aceștia vor înțelege obiceiurile alimentare ale pacientului și îi vor recomanda cea mai bună dietă pentru a o urma în timpul tratamentului pentru cancer, cât și după finalizarea acestuia.

Medicii noștri pun un mare accent pe rolul nutriției în lupta cu cancerul prin atenția acordată menținerii sistemului imunitar cât mai puternic și totodată prin administrarea cât mai bună a efectelor secundare ale tratamentului.

Aceștia vor oferi recomandări pentru o alimentație cât mai sănătoasă și personalizată în funcție de carențele fiecărui pacient și desemenea vor suplimenta dieta cu administrarea de vitamine sau medicamente atunci când va fi cazul.

Nutritionisti AmethystDr. Irina Mateieș

Medic Primar Medicină de Familie și Nutriționist/Dietetician

Dr. Irina Mateieș este Medic Primar Medicină de familie și nutriționist/dietetician, făcând parte din echipa...