Recepționist

Continuăm să creștem!

Rețeaua Europeană Amethyst deschide cea de-a 18-a clinică în Piatra Neamț.

Clinica de Radioterapie și Chimioterapie Amethyst Piatra Neamț angajează recepționist în clinica medicală. Căutăm oameni curajoși, curioși și care progresează constant prin idei noi și inovații, fiind mereu în căutare de modalități mai bune de a ajuta pacienții și echipa.

Lucrăm împreună în permanență pentru a oferi cele mai bune servicii medicale.
La Amethyst punem prioritate pe nevoile, sentimentele și emoțiile pacienților, colegilor și tuturor celorlalte persoane care fac parte din ecosistemul serviciilor medicale.

Suntem interesați de dezvoltare profesională continuă; credem în avantajele tehnologice de ultimă generație și le punem la dispoziția personalului nostru pentru a crea un mediu de lucru dinamic, competitiv în care dezvoltarea personală aduce valoare serviciilor medicale pe care le oferim.

Avem o cultură bazată pe încredere, integritate și respect mutual. Lucrăm în echipă!

Cerințe:

 • PC – Word, Excel, rapiditate și acuratețe;
 • Capacitate foarte bună de comunicare și relaționare – atât cu pacienții, cât și cu colegii;
 • Capacitate de a desfășura mai multe lucruri/sarcini în același timp – atenție distributivă, atenție la detalii;
 • Capacitate de învățare și asimilare pe termen lung;

Așteptăm aplicația ta dacă îți dorești:

 • Să faci parte din cel mai amplu proiect European de Radioterapie/Oncologie;
 • Să faci parte din cea mai performantă echipă Europeană de Radioterapie/Oncologie;
 • Un mediu de lucru confortabil și o echipă profesionistă și deschisă, care susține învățarea continuă (suntem peste 1000 de colegi la nivel European, învățând și împărtășind continuu experiențe și cunoștințe).
 • Oportunități de dezvoltare continuă (cu susținere financiară), accesul la programe de training specifice rolului, accesul online și offline la materiale de specialitate și susținerea și valorificarea ideilor tale;

Doar candidaţii considerați eligibili vor fi contactați.

Menţionăm că unitatea noastra va păstra confidenţialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal.

CONCEPTUL AMETHYST – EXCELENŢĂ ÎN TRATAMENTUL ONCOLOGIC

Conceptul Amethyst a fost dezvoltat pentru a crea o reţea de centre care oferă tratamente de ultimă generaţie pacienţilor bolnavi de cancer din Europa (România, Polonia, Austria, Franţa, Italia, UK).

Astăzi, la 12 ani de la înființare; Amethyst inseamna:

 • 16 clinici la nivel European (România, Austria, Franța, Italia, Polonia, UK);
 • Peste 1000 de angajati;
 • Parteneriate în Europa şi Israel cu centre de excelenţă precum Centrul de Oncologie Davidoff din Tel Aviv, Universitatea Wurzburg din Germania şi Institutul European de Oncologie de la Milano (IEO);
 • Clinicile sunt membre OECI din anul 2015.

Clinicile de radioterapie și oncologie Amethyst oferă servicii medicale de cea mai înaltă calitate, utilizând ultimele tehnologii dezvoltate în domeniu, în tratamentul pacienților care suferă de afecţiuni oncologice.

Echipa medicală de specialişti, condusă de catre Directorul Medical Național Amethyst, domnul Prof. dr. Kacso Gabriel, folosește echipamente medicale performante de ultimă generație și ghidează tratamentele după protocoale de tratament standardizate și folosite la nivel internațional.

Pregătirea profesională este prioritară, echipa medicală Amethyst beneficiind periodic de sesiuni de training şi educaţie medicală continuă în scopul îmbunătăţirii permanente a cunoştinţelor.

Centrul va pune la dispoziția pacienților servicii de oncologie medicală, radioterapie externă, imagistică medicală de tip computer tomografie și RMN, consultații de psihologie și nutriție.

Misiunea noastră este aceea de a oferi tratamente complete de oncologie pacienților cu afecțiuni oncologie, într-o ambiență plăcută, cu o echipă de profesioniști cărora le acordăm întregul sprijin.

Aplică și alătură-te echipei noastre

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Click or drag a file to this area to upload.