Dr. Radu Serescu

Dr. Radu Serescu

Medic Specialist Oncologie Medicală

Dr. Serescu Radu este Medic Specialist Oncologie Medicală și face parte din echipa Amethyst Otopeni începând cu anul 2021.

Experiență

Domnul Dr. Serescu Radu a participat la cursuri de supra-specializare în oncologie medicală ESMOASCO, despre tratamentul specific în patologia oncologică: digestivă, ginecologică, pulmonară. De asemenea, Domnul Dr. Serescu Radu participă în mod activ, săptămânal, la comisii oncologice pluridisciplinare din spitalele din București, cât și din afara acestuia, în vederea stabilirii atitudinii terapeutice pentru pacienții oncologici.

Educație

Începând cu anul 2013, și-a desfășurat activitatea ca medic rezident oncologie medicală în cadrul Institutului Clinic Fundeni – inițial la Sectorul de Medicină Internă, ulterior în Compartimentul de Oncologie Digestivă. În această perioadă a participat la diverse simpozioane medicale și la activitatea clinică, acumulând în tot acest timp o vastă experiență în efectuarea și aplicarea tratamentului conform cu ghidurile internaționale. În perioada 2019-2021, a fost angajat ca Medic Specialist Oncologie Medicală la SJU Buzău, iar ulterior, din 2021, și-a desfășurat activitatea ca medic specialist în cadrul clinicii Amethyst Otopeni.

Afilieri

Domnul Dr. Serescu Radu este membru al Societății Europene de Oncologie Medicală (ESMO) și membru al Societății Române de Radioterapie și oncologie, student la ESCO (College of the European School of Oncology).