Szakképzés

Az Amethyst sugárterápiás központ célja, hogy a romániai szakemberek számára hozzáférést biztosítson a legfejlettebb sugárterápiás képzéshez és oktatáshoz.

Az Amethyst orvosi csapata képzésen és oktatáson vett részt a Metz- Franciaországban található sugárterápiás központban, ahol elsajátították az IMRT-VMAT kezelési technikák alkalmazásához szükséges ismereteket. A két romániai és franciaországi csapat emellett a legmodernebb információs technológia segítségével valós időben konzultál és dönt az orvosi esetekről.

Jelenleg az Amethyst sugárterápiás központ rendszeresen szervez orvosi továbbképzéseket, ahol a központ leendő szakorvosai számára érdekes témákkal foglalkoznak a következő területeken: orvosi onkológia, sugárterápia, sugárvédelem és orvosi fizika.

A tanfolyamok célja a daganatos betegségek interdiszciplináris megközelítése, a romániai orvosok megismertetése az ionizáló sugárzás területén alkalmazott legújabb technológiákkal, valamint a sugárterápia területén alkalmazott nemzetközi protokollokkal.

Az Amethyst klinikákon nyári szakmai gyakornoki helyek állnak rendelkezésre. További részletekért a jelentkezőket kérjük, hogy küldjenek e-mailt az alábbi címek egyikére: office.cluj@amethyst-radiotherapy.com / office.otopeni@amethyst-radiotherapy.com.
Az Amethyst klinikákon önkéntes gyakornoki helyek állnak rendelkezésre. További részletekért a jelentkezőket kérjük, hogy küldjenek e-mailt az alábbi címek egyikére: office.cluj@amethyst-radiotherapy.com / office.otopeni@amethyst-radiotherapy.com.
Az Amethyst klinika rendszeresen szervez oktatási rendezvényeket.
Gyakornoki helyek állnak rendelkezésre
Gyakornoki helyek állnak rendelkezésre

Bukarest

Telefon: 021.9368
Cím: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Kolozsvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Temesvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Gyulafehérvár

Telefon: 021.9368
Cím: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba