Pszichológiai tanácsadás

Mivel egy oly rettegett betegségről van szó, a rák diagnózisának pszichológiai hatása befolyásolja a betegség lefolyását. A diagnózis felállításától kezdve a kezelés nyomon követésén át az egészségi állapot ellenőrzéséig az orvos az egyik legfontosabb emberré válik, aki minden egyes beteggel együtt van. Az Amethyst klinikákon a pszichológiai tanácsadás, a nyílt kommunikáció és a teljes körű tájékoztatás az orvos-beteg kapcsolatban a gyógyulási folyamat központi értékeinek számítanak. A technológia fejlődése segíti a fizikai és sejtszintű felépülést. Hisszük azonban, hogy minden egyes beteget holisztikusan kell kezelni, különös figyelmet fordítva az élet újjáépítésére és a teljes gyógyuláshoz szükséges optimizmus fenntartására.

 A pszichológiai tanácsadáson keresztül az Amethyst célja, hogy támogatást és személyre szabott alkalmazkodási stratégiákat nyújtson a betegeknek és gondozóiknak a rákbetegség kezelésében. E stratégiák célja, hogy megértsék és elfogadják a nehézségeket, amelyeken keresztülmennek, és hasznos eszközöket nyújtsanak az olyan állapotok leküzdéséhez, mint a depresszió, az elszigetelődés iránti igény, a stressz, a szorongás, a megváltozott önkép, a fáradtság, a bizonytalanság, a csökkent koncentrációs képesség vagy a betegség okozta aggodalmak.

Hasznos dolgok, amelyek segíthetnek olyan „eszköztárat” kialakítani, amely segít az érzéseid kezelésében és az életmódod feletti kontroll megőrzésében:

Psych. Dr. Oana Hetea
Pszichológus Ametiszt Kolozsvár

Luiza Maria Culuri
Amethyst Bukarest Klinikai pszichológus/pszicho-onkológus

Huszar Timea
Amethyst Alba-Iulia pszichológus

Olivera Stanciu
Amethyst Temesvár Klinikai pszichológus/pszicho-onkológus

Olvassa el még:

Bukarest

Telefon: 021.9368
Cím: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Kolozsvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Temesvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Gyulafehérvár

Telefon: 021.9368
Cím: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba