IMRT-VMAT

Jelenleg a következő modern sugárterápiás technikák állnak rendelkezésre:

KIVÁLÓSÁG A RÁKKEZELÉSBEN

Az Elekta VMAT technológiája a világon ma elérhető legfejlettebb sugárterápiás módszer a rák kezelésére. Ez jelentősen növeli a daganatos célpontra irányított sugárnyalábok pontosságát. A daganat alakjától és méretétől függetlenül a normál szövetek besugárzása jelentősen csökken, ami csökkenti az akut és krónikus mellékhatások kockázatát.

Az Elekta VMAT lehetővé teszi az optimális terápiás dózisok beadását, biztosítva a kezelés hatékonyságát és növelve a tumorkontroll esélyét. A kezelések kezdetén az orvosok vizualizálják a céltérfogatot, és úgy állítják be a terápiát, hogy a daganatra leadott sugárdózis a kívánt értéket érje el, miközben minimalizálják az egészséges szövetek expozícióját.

Melyek az IMRT-VMAT előnyei?

Romániában többnyire 2D-s besugárzási technikákat alkalmaznak, a kezelést tervező számítógépes rendszer és számítógépes tomográfiai szimulátor integrálása nélkül. A besugárzandó térfogatot és a kezelőnyalábok konfigurációját (a sugárforrás iránya, a besugárzási mezők mérete) ortogonális röntgenfelvételek alapján határozzák meg. Néhány helyen még vannak olyan központok, ahol kisebb mértékben 3D-CRT és IMRT sugárterápiát alkalmaznak. Az Amethyst sugárterápiás klinikákon a rákkezelés IMRT-VMAT besugárzás alkalmazásával történik.

Az IMRT-VMAT besugárzás kezelési ülései 8-12 percesre csökkenthetők, beleértve az előkészítést is (a besugárzás időtartama csak 3-5 perc), amely jelentősen növeli a beteg komfortérzetét.

Olvassa el még:

Bukarest

Telefon: 021.9368
Cím: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Kolozsvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Temesvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Gyulafehérvár

Telefon: 021.9368
Cím: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba