Gyulafehérvári Amethyst Központ

A gyulafehérvári Amethyst sugárterápiás központ a negyedik romániai központ, amelyet 2021 decemberében nyitottak meg egy korszerű klinikán, a Mamut domb lábánál.

A bukaresti, kolozsvári és temesvári központok mellett a gyulafehérvári Amethyst központ is az egyik legújabb és legmodernebb sugárterápiát kínálja a rák kezelésére, nevezetesen az IMRT-VMAT kezelést.

A dr. Besenyodi Noémi, dr. Andreea Marița és a dr. Dorin Ordean sugárterápiás szakemberekből álló orvoscsapat az Amethyst Románia orvosigazgatója, Prof. Dr. Kacso Gabriel koordinálásával a legmodernebb orvosi berendezéseket használja, a sugárterápiás laboratóriumot egy LINAC Infinity Elekta Limited márkájú gyorsítóval, valamint egy Simenes – Somatom GO márkájú CT komputertomográffal szerelték fel.

Számunkra és betegeink számára egy új Amethyst központ egy újabb esély a rák kezelésére, hiszen a CNAS által finanszírozott, ingyenes sugárterápiás és orvosi képalkotó szolgáltatásokat is kínál.

Valorile Amethyst sunt reprezentate de:

Fogadóórák

Program: Pénteken 15:00-17:00 óra között. Időpontot 3 nappal előtte kell foglalni a office.alba@amethyst-radiotherapy.com e-mail címen vagy személyesen a klinika székhelyén.

A gyulafehérvári Amethyst Radiotherapy vezetősége

Dr. Andreea Marița
Gyulafehérvári Amethyst Orvosigazgató

Bianca Ardeleanu
Gyulafehérvári Amethyst Menedzser

BVC

Bukarest

Telefon: 021.9368
Cím: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Kolozsvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Temesvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Gyulafehérvár

Telefon: 021.9368
Cím: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba