Dr. Radu Serescu

Dr. Radu Serescu

Onkológus orvosszakértő

Dr. Serescu Radu orvosi onkológus szakorvos, 2021 óta tagja az Amethyst Otopeni csapatának.

Tapasztalat

Dr. Serescu Radu részt vett az ESMO, ASCO orvosi onkológiai szuperspecializációs tanfolyamokon, az onkológiai patológia emésztőrendszeri, nőgyógyászati, tüdőgyógyászati specifikus kezeléséről. Dr. Serescu Radu emellett hetente aktívan részt vesz a bukaresti és a bukaresti kórházakban működő multidiszciplináris onkológiai bizottságokban az onkológiai betegek terápiás attitűdjének kialakítása érdekében.

Tagságok

Dr. Serescu Radu az Európai Orvosi Onkológiai Társaság (ESMO) és a Román Sugárterápiás és Onkológiai Társaság tagja, az ESCO (College of the European School of Oncology) hallgatója.

Képzés

2013 óta a Fundeni Klinikai Intézetben dolgozott orvosi onkológiai rezidensként – kezdetben a belgyógyászaton, majd az emésztőrendszeri onkológiai osztályon. Ezalatt számos orvosi szimpóziumon és klinikai tevékenységen vett részt, széleskörű tapasztalatot halmozva fel a nemzetközi irányelvek szerinti kezelések elvégzésében és alkalmazásában. 2019-2021 között a SJU Buzău orvosi onkológia szakorvosaként dolgozott, majd 2021-től az Amethyst Otopeni klinikán szakorvosként tevékenykedett.