Bukaresti Amethyst sugárterápiás központ

2022-ig több mint 16 000 beteg részesült sugárterápiás kezelésben klinikánkon, és több mint 8000 kemoterápiás kezelést végeztünk.

A bukaresti Amethyst sugárterápiás központ 2012 szeptemberében kezdte meg működését. Az Amethyst központok minden kezelt beteg esetében az IMRT-VMAT sugárkezelést alkalmazzák – a legújabb és leghatékonyabb rákkezelési megoldást.

A központ elérhetővé teszi a betegeknek az orvosi onkológiai, sugárterápiás, orvosi képalkotó szolgáltatásokat, és pszichológiai és táplálkozási tanácsadást.

Az Amethyst küldetése annak biztosítása, hogy minden beteg hozzáférjen a legmagasabb színvonalú orvosi szolgáltatásokhoz, és ezt a legmodernebb orvosi berendezéseknek szakképzett orvosi személyzet általi használatával, valamint a multidiszciplináris megközelítéssel és az egyes esetekre alkalmazott személyre szabott orvoslással kombinálva érik el.

Az Amethyst értékei a következők:

Fogadóóra

Nyitva tartás: péntekenként 15:00-17:00 óra között. Időpontot 3 nappal előtte kell foglalni a office.otopeni@amethyst-radiotherapy.com e-mail címen vagy személyesen a klinika székhelyén.

Bukaresti Amethyst Radiotherapy vezetősége

Dr. Andrei Anica
Bukaresti Orvosigazgató

Daniel Dram
Bukaresti Amethyst Memedzser

BVC

Bukarest

Telefon: 021.9368
Cím: Drumul Odăi, nr.42, Otopeni

Kolozsvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Răzoare, nr.486G, Florești

Temesvár

Telefon: 021.9368
Cím: Str. Bela Bartok nr. 12, Dumbravița, Jud. Timis

Gyulafehérvár

Telefon: 021.9368
Cím: Strada Louis Pasteur, nr. 10, Alba-Iulia, Jud. Alba